Mitä ihmettä? SeitsemänPäivää lehden etusivulta se räpsähti silmilleni "Häpeän Sinua, Täti!" www.seiska.fi/

Noin siis julistaa BB-tertun sukulaispoika, Juha Valjakkala (kuka hän sitten onkaan).

Järkytyin tuosta (Shok Horror); mitä hävettävää Tertussa oikein on? Terttu on värikäs ja ymmärtävä ihminen. Ei tuomitse muita vaan tuntuu yrittävän löytää jokaisesta jotakin hyvää. Ehkäpä Juha Valjakkala olisi ylpeä tädistä joka joisi itsensä sekaisin ja kiehnäisi nurten miesten kimpussa. Tai tädistä joka olisi tuomitseva ja saarnaisi kadotuksesta. Tai ehkäpä jo 61-vuotta täyttäneen tädin tulisi olla kiltisti lääkekoomassa vanhainkodissa, poissa sukulaisten silmistä ja mielistä. Vai hamuaako Juha BB-tätiänsä "häpeillen" itselleen julkisuutta ja huomiota? Sehän ei ole hävettävää, eihän?

Ok, BB-Terttu puhuu paljon uskonnosta. Mutta ei kuitenkaan mitenkään tungettelevaan sävyyn (mikä on ainakin omasta mielestäni hienoa, en TOSIAAN jaksa tyyppejä jotka ovat kohottaneet itsensä muita paremmiksi vain koska osaavat siteerata joitakin raamatun, tai vastaavan opuksen lausahduksia, mutta eivät osaa toteuttaa tärkeimpiä opetuksia - Rakasta lähimmäistäsi - oikeassa elämässä IRL!). Eli eihän tuossakaan ole hävettävää?

Ja BB-Terttu (ihana nimitys tuo BB-Terttu) osaa pukeutua. Käyttää tyylikkäitä vaatteita, mutta ei kuitenkaan itsellensä sopimattomia. Eli Terttu näyttää vaatteinensa ihmiseltä joka on löytänyt oman itsensä ja osaa pukea yllensä mitä haluaa. Eikä ihmiseltä joka ostaa mikä on sanottu lehdessä hyväksi, olipa se omaa tyyliä tai ei...

Hyvää TV-naposteltavaa (maukasta ja terveellistäkin): Lautasellinen runsaskuituista puuroa ja kaksi ruis digestive keksiä mursakattuna sekaan. Ah! Ja kaloreita tämmöisellä lautasella on n. 240 (Huom! Riippuu miten paljon laitat puuroa ja millaista puuroa).

Jaiks! Siinäpä se oli. Minun aivan ensinmäinen blogi-kirjoitelmani :)     Varmasti on kirjoitusvirheitä ja lauseet ja kappaleet pomppivat mikä mitenkin. Mutta So What? Jos niitä jäisin murehtimaan, jäisi koko kirjoitelma tekemättä.... Nyt vain klikkaan "Tallenna ja julkaise"